Öppet alla dagar - www.indicates.se - Fri frakt!

Välkommen till indicates.se


Här ovan hittar ni vårt utbud av produkter som vi erbjuder, välj någon av kategorierna, välj sedan din produkt som du vill köp och gå sedan till varukorgen och checka enkelt ut med KLARNA - alla varor skickas fraktfritt i hela Sverige.

Kontakta gärna oss med dina frågor och feedback via vårt kontaktformulär uppe till höger eller skicka oss ett mail på info@indicates.se

Tack på förhand..!!

Populära produkter

 

www.indicates.se


Timräknare!

Vill du ha full koll på hur många timmar din motor har gått och inte bara uppskatta tiden? 
Då har du hittat rätt, på indicates.se hittar du många olika modeller och alternativ som passar till både MC, ATV, Bil, Traktorer, Truckar, Båt, Skoter, Gräsklippare, Elverk.. mm.mm.. 
Med en timräknare så håller du full koll på de verkliga drifttimmar som din motor verkligen går och missar därför inte den viktiga servicen. 
Med för sen eller utebliven service på din motor medför mer slitage och det i sin tur medför onödiga utgifter helt i onödan. 
Timräknarna levereras med instruktioner på hur inkoppling sker så att du snabbt kommer igång och kan räkna timmarna och det medföljer även en användarmanual på de olika funktioner som finns.

Våra timräknare håller mycket god kvalité till väldigt bra priser.

 

Du har väl inte missat att vi skickar din order fraktfritt?